Imbinand pasiunea si indemanarea cu tehnologia, oferim produse de calitate, design modern, si durabilitate exceptionala.

Consultanta

Masurare
Primul pas in conceperea si realizarea proiectului este o masurare atenta a spatiului disponibil in scopul de a proiecta cel mai potrivit model pentru arhitectura casei tale.
Design
Pe baza masuratorilor,a dorintelelor clientului, dar si a  spatiului disponibil, va vom oferi consultanta in alegerea celui mai bun design posibil a fi implementat.

Toti clientii nostri beneficiaza de toate cunostintele echipei noastre de profesionsti in domeniu, experienta dobandita in ani de practica in amenajarea cu fier forjat ornamental.
Ideile nostre reprezinta raspunsul la multe dintre intrebarile dumneavoastra.

Servicii de proiectare

Puteti vedea o simulare pe calculator a lucrarii din fier forjat, rezultand imagini clare si detaliate ale gardului, portilor, balustradei, balcoanelor, mobilierului, terasei pe care doriti sa le realizati.

Proiectarea asistata pe calculator da o imagine foarte clara, edificatoare asupra amenajarii spatiului in care doriti sa amplasati o lucrare din fier forjat. 

De asemenea in urma  proiectarii , veti putea avea schita tehnica, cu masurile exacte pe care noi ca si executant trebuie sa le respectam, in asa fel incat lucrarea sa se potriveasca perfect spatiului alocat de dumneavoastra.

Executie

Putem realiza aproape orice model din fier forjat dintr-o gama variata: garduri, porti de acces auto si pietonal, usi intrare, grilaje pentru ferestre, balustrade pentru scari si balcoane, obiecte de decoratiuni interioare, mobilier.

Cu experienta in domeniu, am incercat sa raspundem tuturor cerintelor venite din partea clientilor in ceea ce priveste executia lucrarilor din  fier forjat, de la modele simple la modele foarte complexe, la preturi acccesibile.

Montare

Clientii firmei Iron Design beneficiaza de montarea produselor, asigurat de personal calificat.

Premontare

Pentru unele lucrari mai complexe se face mai intai premontajul produselor, pentru o verificare preliminara, inainte de a trece la etapa urmatoare, cum ar fi de finisarea.

Instalare
Montajul, ultima si poate ce mai importanta dintre etape se desfasoara in deplina curatenie si cu un minim de deranj al clientului. Personalul calificat asigura un timp scurt de montaj.

Transport                                 

Clientii firmei beneficiaza lde transportul produselor la domiciliu.