Grilaje din fier forjat

 Noi, va punem la dispozitie grilaje fier forjat pentru siguranta si protectia locuintelor dumneavoastra.

Acestea pot fi montate atat la interior, cat si la exterior si este destinat unei categorii largi de imobile, precum: apartamente, case, birouri, restaurante, banci, diverse centre comerciale, magazine etc. grilajele din fier forjat pot fi aplicate la ferestre sau usi, blocand accesul persoanelor straine care vor sa patrunda prin efractie. Pentru confectionarea acestora se folosesc profile rectangulare, bazate pe diverse modele, in functie de cerintele clientilor.

Pentru ca un grilaj sa fie cat mai spectaculos, este important felul in care sunt imbinate elementele acestuia. Stilul grilajului poate fi de asemenea diferit, incepand cu acele modele clasice, pana la cele medievale, romantice sau chiar rustice. Cateodata, la grilajele din fier forjat pot fi atasate copertine cu diverse forme si dimensiuni, si acestea avand la baza tot un grilaj din fier forjat. Pe langa forme, dimensiuni si elemente fier forjat , noi va oferim si posibilitatea vopsirii acestora in nuanta care va atrage mai mult.

Daca va doriti siguranta si protectie intr-un mod placut si util in acelasi timp, aceste grilaje fier forjat sunt cea mai buna alegere. Pentru mai multe detalii,va invitam sa consultati portofoliul nostru!