Povestea noastra

Povestea noastra a inceput in decembrie 1999, din pasiunea pentru fierul forjat si posibilitatile pe care ti le oferta in amenajarile exterioare sau interioare. Din 2002, ne-am continuat activitatea sub brand propriu Iron Design SRL. In toti anii de activitate am fost dedicati pietii din Romania, iar cu timpul ne–am facut cunoscuti si in strainatate, prin participarea la targuri si expozitii, dar si prin recomandarile clientilor.

Inca de la inceput dorinta noastra a fost aceea de a realiza produse de calitate care sa se adapteze cerintelor clientilor nostrii si am stiut ca fara profesionalism si seriozitate nu ne vom putea ridica la inaltimea asteptarilor.

In anul 2008 am achizitionat o hala pe care am modernizat-o si utilat-o, obtinand un spatiu de productie cu suprafata de 1000mp, cu dotari profesioniste.

Activitatea noastra de peste 20 de ani si numarul de proiecte incheiate cu succes, sunt calitatile ce ne recomanda ca producatori de confectii din fier forjat, si in special de scari metalice.

Valorile noastre

competenta, profesionalism, promtitudine, eficienta

DESIGN: Adoptam cel mai bun design posibil pentru structura spatiului disponibil. Designerii nostri vor combina componentele de calitate cu modelul scarii pentru fiecare proiect.

COMPONENTE DE CALITATE: Scarile de calitate incep cu componente de calitate, de aceea fabricam toate componentele sub un control strict al calitatii

SERVICII: Pentru produsele realizate asiguram servicii complete de finisaj, transport si montaj.

Acum, mai mult ca niciodata, experienta noastra ne permite sa fim mai aproape de dorintele dvs si sa va propunem solutii estetice, performante si inovatoare. Realizam produse de calitate, care  se adapteaza cerintelor clientilor nostrii. 

Prezentare firma-Iron Design SRL

Servicii complete

CONSULTANTA IN ALEGEREA MODELULUI , MASURARE, PROIECTARE, EXECUTIE SI MONTARE.

Suntem alaturi de clientii nostri de la alegerea modelului pana la predarea lucrarii. Toti clientii beneficiaza de consultanta oferita de echipa noastra de profesionsti in domeniu, experienta dobandita in ani de practica in amenajarea cu fier forjat ornamental.

Produsele Iron Design imbina duritatea protectoare a fierului cu delicatetea detaliilor ornamentale. Prezenta lor va creste prestigiul sediului sau casei dumneavoastra, conferind un statut social aparte.
Ideile nostre reprezinta raspunsul la multe dintre intrebarile dumneavoastra.

Fierul forjat, mereu o alegere inteligenta!

DIN 1999- PANA IN PREZENT

Am realizat peste 2200 lucrari din fier forjat: porti, garduri, balustrade, scari metalice, grilaje , mobilier, etc
care au protejat, ingradit sau infrumusetat proprietatile clientilor nostri.
SCARI METALICE
PESTE 300 LUCRARI
BALUSTRADE
PESTE 480 LUCRARI
PORTI AUTO SI PORTITE
PESTE 600 LUCRARI

Vrei sa stii cat te costa lucrarea ta?

Avem nevoie de cateva informatii de la tine. Completeaza cererea de oferta.